Maak het verschil en kom werken als

Schadebehandelaar

goede privé / werk balans

€37.220 - €56.343 bruto per jaar

32-40 uur

Schadebehandeling bij CED

Onze divisie Claims is een sterk groeiend onderdeel binnen CED en een belangrijke strategische groeipijler. De divisie bestaat uit een aantal business units die ieder aan een specifieke marktbehoefte voldoen. Door de grote toename van klanten op elke business unit zoeken wij versterking van collega’s die van afwisseling houden en op zoek zijn naar doorgroeimogelijkheden. Want of je nu weinig of juist heel veel ervaring hebt, of je ervaring hebt in brand/varia en juist meer met motor of buitenlandse claims van doen wil hebben, binnen Claims kun je je ontwikkelen tot allrounder of specialist. Je kunt zelfs tijdelijk bij een van onze klanten letterlijk in de keuken door daar schadebehandeling te doen. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen en zo kun jij verdieping en/of verbreding in je vak verkrijgen!

Wat ga je doen?

Als schadebehandelaar ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van materiele schadedossiers in opdracht van onze klanten, waaronder veelal verzekeraars. Afhankelijk van jouw ervaring en interesses ga je aan de slag met claims op gebied van brand/varia, verkeer, reis en/of aansprakelijkheid. Per dossier bepaal jij een passende strategie die je vervolgens zelfstandig uitvoert.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je beoordeelt claims op gebied van polisdekking, aansprakelijkheid en fraude.

 • Je hebt contact met diverse betrokken partijen waaronder opdrachtgevers en slachtoffers en zorgt ervoor dat alle partijen goed geïnformeerd zijn en blijven.

 • Je voert onderhandelingsgesprekken.

 • Je draagt zorg voor de financiële afhandeling van schadeclaims middels betalingen en reserveringen binnen de bevoegdheid.

Wat verwachten we van jou?

Met jouw ervaring als schadebehandelaar weet jij van de hoed en de rand en toch sta jij altijd open voor verdere ontwikkeling. Je pakt de claims binnen jouw specialisatie gemakkelijk op, weet wat jij nodig hebt om jouw functie goed uit te kunnen voeren en geeft dit ook duidelijk aan. Je hebt een klantgerichte houding, sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed prioriteiten stellen

Daarnaast heb je:

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau.

 • Enige ervaring in de schadebranche op gebied van brand/varia, verkeer, reis en/of aansprakelijkheid.

 • Je WFT diploma’s behaald of ben je bereid deze voor aanvang van jouw werkzaamheden te behalen.

 • Goede digitale vaardigheden.

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij CED, is werken bij een organisatie die energie uitstraalt en bekend staat als deskundig, slagvaardig en vernieuwend. We werken met 2.500 collega’s verdeeld over 13 landen dagelijks aan waarde voor onze klanten.

Tevreden medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in onze mensen. Met onze opleidingsmogelijkheden, grote variëteit aan specialismen en met oog voor ieders ambities stimuleren we persoonlijke en professionele (door)groei.

Als jij bij ons aan de slag gaat kun je, naast bovengenoemd jaarsalaris, rekenen op:

 • Een warm welkom in de organisatie middels ons onboarding programma en een enthousiast en behulpzaam team.

 • Doorgroeimogelijkheden in de richting van (o.a.) senior schadebehandelaar, NIVRE expert of teammanager.

 • Op ieder moment toegang tot meer dan honderd opleidingen via onze learning database en mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.

 • Korting op een sportschoolabonnement en iedere dag vers fruit op kantoor.

 • Een goede privé-werkbalans met een goed thuiswerkbeleid en wanneer je naar kantoor komt ontvang je een reiskostenvergoeding.

Waar kun je gaan werken?

Bij National Claims handelen we voor verzekeraars uiteenlopende schadedossiers af. Van schade aan voertuigen, zwaar materieel tot huizen en gebouwen, inclusief aansprakelijkheid. Hier zetten we dé standaard voor schadebehandeling in Nederland.  

Een bijzondere eend in de CED-bijt wordt gevormd door onze Interim Professionals. Onze Interim Professionals zijn goed gekwalificeerde professionals die gedetacheerd en op interim basis aan de slag gaan bij verzekeraars of vergelijkbare organisaties in de sector. Soms om achterstanden in het werk weg te werken. Soms om medewerkers daar vertrouwd te maken met en te helpen bij de overstap naar ons CED Connect-platform. Of om te ondersteunen bij specifieke projecten. Onze Interim Professionals werken landelijk.  

De internationale tak heet Cross Border Claims, CBC. Deze collega’s handelen ‘Groene Kaart’-schades af, als bijvoorbeeld een Italiaanse chauffeur schade veroorzaakt in Nederland. Deze afdeling, met vestigingen in dertien verschillende Europese landen, beschikt over een indrukwekkende hoeveelheid kennis van (inter)nationale wet- en regelgeving.  

CED Connect is ons ‘home made’ platform voor het geautomatiseerd afhandelen van schadeclaims. Zo’n 70 tot 80 procent van de handelingen verloopt geautomatiseerd. Dat biedt voordeel aan klanten met grote aantallen schadedossiers op het gebied van (kosten)efficiency, uniforme kwaliteit en hogere klanttevredenheid, omdat schadebehandelaren meer aandacht kunnen besteden aan complexere schades.  

Ook zoeken we schadecoördinatoren voor onze afdeling Repair. Hier worden duurzame schades hersteld in natura. Je werkt op deze dynamische afdeling voor volmachten, verzekeraars, Woningcorporaties en VVE’s. Zo draag je ook bij aan duurzame oplossingen in de branche!

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op.

Sibel van Strijen & Jolon Dikken

Recruitment Business Partner