Collegiale,
Servicegerichte &
Supportende

Medewerkers op kantoor

‘Steeds gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken om allemaal optimaal te werken.’

Collegiale,
Servicegerichte &
Supportende

Medewerkers op kantoor

‘Steeds gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken om allemaal optimaal te werken.’

Finance

‘Een klant is pas een klant als het geld op de bank staat’. Hoewel een afdeling Finance altijd enigszins op de achtergrond werkt, bewijst deze zegswijze hoe belangrijk het financiële werk is binnen een organisatie. Als CED waarderen en respecteren we dit werk. Ons team van 25 collega’s beheert met elkaar alle financiële processen van de Nederlandse activiteiten binnen CED Group (Purchase2Pay, Order2Cash en Record2Report). We gebruiken hiervoor bekende systemen als Microsoft Office, CreditTools en Icontroller. Uniek daarbij is ons in eigen beheer gebouwde systeem FinCom voor alle communicatie met de business, waarmee we als Finance natuurlijk nauw samenwerken.

Strategy

Bij onze productieve afdeling Strategy (Business Development) pakken we met een klein team veel verschillende zaken op. Samen met collega’s uit de business werken we bijvoorbeeld aan commerciële voorstellen zoals offertes. We proberen tenders (aanbestedingen) voor nieuwe business te winnen. We buigen ons over strategische vraagstukken, zoals bijvoorbeeld de ‘verduurzaming’ en ‘vergroening’ van onze dienstverlening. En we ondersteunen de ontwikkelingen van nieuwe proposities, producten en diensten. Creatief en commercieel denken gaan hier hand in hand met een strategisch blik op markt en business. Daarnaast zijn we vooral ‘teamplayers’, want zonder onze collega’s uit de business kunnen we niet veel.

Facility

Alles wat collega’s op en rond hun werkplek geregeld willen hebben, wordt door onze afdeling Facility opgepakt. Van de inrichting van werkplekken (thuis of op kantoor), tot de auto van de zaak en de laadpaalpas. Verhuizingen, onderhoud, toegangspas, printers, laptop of werkkleding – onze ‘mannen’ weten er alles van. Ze zorgen bovendien dat de koffieautomaten altijd zijn gevuld met smakelijke en eerlijke koffie. Het prettige is dat onze afdeling Facility laagdrempelig en snel toegankelijk is, fysiek op een vaste plek in kantoor, of digitaal via een Selfservice portal. Resultaatgericht en doortastend pakken ze iedere vraag op.

Human resource (Hr)

CED is trots op de flexibele arbeidsvoorwaarden die we collega’s kunnen bieden (CED Choice). Dat is het mooie werk van onze afdeling HR. Via een gebruiksvriendelijk en transparant systeem zorgen ze dat collega’s altijd snel kunnen schakelen als het gaat om bijvoorbeeld salaris, declaraties of jaaropgave. Deze spontane afdeling van 16 collega’s zorgt met veel plezier ook op de lange termijn voor het welzijn van al onze collega’s: van recruitment tot interne mobiliteit, van performance management en talentontwikkkeling tot (digitale) opleidingen, en van vitaliteit tot duurzame inzetbaarheid. Digitaal waar het kan, maar altijd persoonlijk wanneer dit beter is!

Marketing & Sales

In ons team van zes accountmanagers heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid, klantenportefeuille of marktsector. In de hectiek van de dagelijkse business heeft het onderhouden van een soepele relatie met onze klanten de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen we kansen die we signaleren te verzilveren door commerciële voorstellen te doen. In samenspraak met de Sales-coördinator en met de vierkoppige afdeling Marketing & Communicatie worden er in de breedte bovendien uiteenlopende sales- en marketingactiviteiten ontwikkeld om nieuwe business binnen te halen. Naast campagnes, beursbezoeken en relatie-events zijn de Masterclasses, waarin we onze kennis delen met onze relaties, hier een mooi voorbeeld van.

IT

Dat collega’s thuis, bij een klant en op kantoor soepel vanaf hun laptop kunnen werken is mede te danken aan onze collega’s van de afdeling IT. Zij zorgen voor een vlekkeloos werkend netwerk, waarbinnen cybersecurity een hoge prioriteit heeft. Daarnaast zorgen ze ervoor dat alle systemen en applicaties voortdurend up-to-date zijn en verhelpen ze storingen zo snel als mogelijk is. Hiervoor kunnen collega’s hen altijd bereiken via een digitaal Selfservice portal. Trots zijn we ook op de state-of-the-art digitale systemen en applicaties die we zelf ontwikkelen en bouwen. Hiervoor werken we dagelijks nauw samen met collega’s die vanuit onze ‘IT-hub’ in Tunesië werken.

Compliance

Bij CED werken we met veel (privacy)gevoelige informatie. Logisch dat hiervoor veel wet- en regelgeving geldt. Daarnaast vertrouwen opdrachtgevers erop dat wij uiterst zorgvuldig met al deze informatie om gaan. Om ze die garantie te geven, laten we ons regelmatig auditen door externe instanties voor onder andere de ISO27001- en ISAE3402-normen. De aanbevelingen uit deze externe audits voeren we door in de organisatie, en met interne audits borgen we de opvolging ervan. De collega’s van de afdeling Compliance managen en monitoren dit hele proces. Ook om zo snel te kunnen anticiperen op eventuele risico’s.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures