Maak het verschil en vervolg jouw loopbaan als

Expert mobility

Landelijk

€45.242 - € 56.343 bruto per jaar

32-40 uur

Waarom is dit iets voor jou?

 • Uiteenlopende kansen voor persoonlijke en professionele groei.

 • Flexibele werktijden.

 • Betekenisvolle baan.

 • Goed salaris en arbeidsvoorwaarden.

Inhoud van de functie

Voor de regio's West Brabant, Zeeland, Noord Holland, Steenwijk en Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuwe collega's

In deze functie als schade expert mobility ga jij zelfstandig aan de slag met het beoordelen van autoschades. Je werkt vanuit huis en rijdt vanuit daar naar diverse locaties binnen jouw regio. Op locatie heb je contact met de betrokken partijen en voer je jouw expertise uit met oog voor zowel het verzekeringstechnische- als het menselijke aspect. 

Je beoordeelt de schade aan de auto, bepaalt de waarde, beoordeelt de toedracht en toetst op onrechtmatigheden. Al jouw bevindingen noteer je nauwkeurig in een kwalitatief goede rapportage, die je met onze innovatieve tools vervolgens snel en gemakkelijk via deelt met de belanghebbenden.

Wat verwachten we van jou?

Net als jouw toekomstige collega’s heb jij een enorme passie voor auto’s! Je weet hoe een auto in elkaar steekt en begrijpt de gevolgen die autoschades op technisch vlak kunnen hebben. Tijdens locatiebezoeken ben jij ons visitekaartje en daar weet jij wel raad mee; met jouw goede communicatieve en empathische vaardigheden streef je naar een hoge klanttevredenheid en met jouw technische kennis en analytische vaardigheden zorg je voor kwalitatief goede rapportages.

Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een autotechnische opleiding afgerond.

 • Je hebt ervaring in de auto(schade)branche en hebt goede kennis van autotechniek.

 • Je bent bereid en gemotiveerd om je bij te scholen tot Nivre Register Expert of je bent het al!

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en bent administratief onderlegd.

Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat bieden we jou?

Werken bij CED, is werken bij een organisatie die energie uitstraalt en bekend staat als deskundig, slagvaardig en vernieuwend. We werken met 2.500 collega’s verdeeld over 13 landen dagelijks aan waarde voor onze klanten.

Tevreden medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in onze mensen. Met onze opleidingsmogelijkheden, grote variëteit aan specialismen en met oog voor ieders ambities stimuleren we persoonlijke en professionele (door)groei.

Als jij bij ons aan de slag gaat kun je, naast bovengenoemd jaarsalaris, rekenen op:

 • Onderdeel zijn van een gezellig, ambitieus en groeiend team.

 • Uiteenlopende kansen en doorgroei mogelijkheden.

 • Bovengenoemd bruto jaarsalaris is inclusief vakantiegeld en dertiende maand en gedeeltelijk in de vorm van een individueel keuzebudget dat je naar eigen wens kunt besteden (denk aan: extra verlof, extra pensioen of fietsplan) of uit laten betalen.

 • Lease auto met mogelijkheid tot privégebruik.

 • Laptop, telefoonvergoeding, thuiswerkvergoeding, onkostenvergoeding

  van totaal €210,-

 • Innovatieve digitale tools om je werk gemakkelijk en efficiënt mee uit te voeren. Denk aan: tablet, een goed werkend rapportage platform, foto-app en een remote tool.

Over de afdeling

CED Mobility richt zich op alle materiele schades aan rijdbare objecten. Onze afdeling bestaat uit een gemixt team van 85 deskundige experts door heel Nederland, verdeeld over verschillende afdelingen waaronder zwaar materieel en tele expertise. De afdeling waar jij komt te werken richt zich op materiele schades aan voertuigen tot 3500 kg.

Naast onze gedeelde passie voor voertuigen, kom je terecht in een team dat graag kilometers maakt; zowel op de weg in een mooie lease auto, als in ieders ontwikkeling! Wij stimuleren en faciliteren deze ontwikkeling en hebben hiervoor een eigen 100 dagen opleidingstraject ontwikkeld. Ook zorgen we ervoor dat jouw kennis up to date blijft door middel van onze expertdagen, waarin je wordt meegenomen in de allerlaatste ontwikkelingen op gebied van autotechniek (denk aan ontwikkelingen op gebied van  elektrische voertuigen en waterstof)! Tot slot bieden we je een driejarige opleiding aan tot Nivre register expert.

Over Mobility

Mobiliteit is één van de belangrijkste aspecten in ons bestaan. In ons privéleven of als deel van een onderneming. Als een leidende partij in Mobility-expertise heeft CED voor iedere schade een efficiënt proces, slimme techniek, de beste mensen en de juiste deskundigheid. We helpen u en uw klanten digitaal waar het kan en persoonlijk wanneer nodig.

CED heeft de juiste deskundigheid in huis om voor alle voertuigen en vaartuigen de oorzaak en de omvang van schades vast te stellen: op locatie of op afstand. Ook voor bedrijfsmiddelen en zwaar materieel (vrachtwagens, containers, heftrucks, kranen etc.), en voor recreatief vervoer (caravans, campers, boten). Onze erkende en geregistreerde experts zijn multidisciplinair en breed opgeleid, met daarnaast unieke specialisaties: van oldtimers tot touringcars, van zelfsturende auto’s tot zeilschepen.

Wij zijn alert op ongebruikelijke omstandigheden en kunnen nagaan of de schade overeenkomt met de genoemde oorzaak. Zo nodig kunnen onze forensisch experts aanvullend tactisch en technisch onderzoek doen. Tot slot leggen onze experts hun bevindingen over toedracht, omvang en (mogelijk) herstel van de schade in heldere rapportages voor u vast.

Schade expert zwaar materieel & techniek

Toe aan de volgende stap in jouw loopbaan als expert?

Voor de regio Zuid Holland, Noord Holland en Assen zijn wij op zoek naar een schade expert zwaar materieel en techniek.

Als schade expert handel je zelfstandig schades af en ben je in staat om ter plaatse de regie te pakken. Je stelt schades vast en je bepaalt de waarde voertuigen boven de 3500 kg . Je beoordeelt een schade op onrechtmatigheden en je onderzoekt de toedracht van de schade. Vervolgens rapporteer je jouw bevindingen aan de belanghebbenden.