Freelance vacatures

Ben jij zzp’er én op zoek naar een nieuwe samenwerking? Dan vind je hier nieuwe opdrachten!

Ben jij zzp’er en heb jij specifieke kennis en ervaring in het schade expertise-vak? Dan heeft marktleider CED enkele mooie uitdagingen voor je. Binnen CED en EMN hebben we uiteenlopende opdrachten waarvoor we freelancers zoeken, die met hun kennis en ervaring onze capaciteit kunnen aanvullen. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Onze interim-opdrachten
CED is een full service  dienstverlener voor alle aspecten van de schadeketen: van noodhulpverlening, via schadebehandeling tot herstel en regres. We willen onze klanten optimaal ontzorgen en van betekenis zijn voor gedupeerden op het moment dat het moet. Fijn als je daaraan met jouw skills en ervaring wilt bijdragen! Onze interim-opdrachten vertonen veel variatie: procesmatige schades, complexe multidisciplinaire schades inclusief aansprakelijkheids- en technische verzekeringszaken, taxaties van opstal en inboedel, risico-inspecties bij vastgoed… en meer.

Onze professionele werkomgeving
Mocht je als zzp’er aan de slag gaan bij CED, dan verwelkomen we je graag als volwaardig zzp-collega! Dit betekent dat je – wanneer je wilt – kunt sparren met collega-experts, kennis en ervaring kunt delen tijdens vakinhoudelijke bijeenkomsten en netwerksessies. Je bent hierbij van harte welkom, maar je bent ook zzp’er, dus je mag zelf vrij en onafhankelijk beslissen of je hieraan deelneemt.

Verder bieden we je een gevarieerde, uitdagende professionele werkomgeving met onder andere

 • Uiteenlopende opdrachten door het hele land;
 • Toegang tot de digitale kennis- en expertise-omgeving van CED;
 • Een all-in tarief voor je werkzaamheden (excl. BTW) en een vlotte betalingscyclus.

 • Geïnteresseerd? Zo ziet het proces eruit
  Klinkt dit als een mooie aanvulling op je orderportefeuille? Reageer dan via een van de openstaande zzp-vacatures. Stuur ons daarbij een actuele CV, een korte motivatie en een indicatie van je tarief en beschikbaarheid.

  Binnen 5 werkdagen (maar zoveel eerder als mogelijk is) nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Constateren wij tijdens dat gesprek een match, dan spelen we je aanmelding door naar de manager achter de vacature. Op basis van jouw gegevens en het eerste kennismakingsgesprek beslist de betrokken manager binnen 2 weken of hij/zij je zal uitnodigen om te bespreken wat CED precies verwacht en wat de opdracht inhoudt; dat geeft een goede basis. Als het enthousiasme over de samenwerking wederzijds is, bieden we je graag een samenwerkingsvoorstel aan, op basis waarvan je bij CED als zzp’er aan de slag kan.

  Nog geen zzp’er, maar wel belangstelling?

  CED is altijd op zoek naar ondernemende talenten en vakmensen die van betekenis kunnen zijn op het gebied van schade-expertise. Overweeg je zzp’er te worden? Neem dan contact op met onze recruiter Baris Karabulut via talent@ced.nl. Zij kan je vertellen hoe je je loopbaan als zelfstandige kunt invullen en welke mogelijkheden (en opdrachten) CED dan voor je heeft.

  Stuur een e-mail!