Marketing & Communication Business Partner

Solliciteer direct

Over de afdeling

Marketing is een essentieel onderdeel van de afdeling Business Development, Marketing & Communications. Het team moet met hernieuwde ambitie en focus grote stappen zetten om samen met de Raad van Bestuur en de Managing Directors het verhaal van CED naar buiten te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar een gemotiveerde en onafhankelijke Marketing & Business Partner die onze groei kan accelereren.

Inhoud van de functie

CED Nederland heeft haar business opgedeeld in 3 business units: SOS International, Advice Volume & Claims en Advice Specials. Als Marketing & Communication Business Partner is het jouw opdracht om een business unit commercieel uit te bouwen. Je bent het directe aanspreekpunt voor – en werkt nauw samen met – de betreffende Managing Director van de business unit.

  • Je denkt mee over en geeft uitvoering aan de marketingstrategie voor CED Group en CED Nederland. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de externe communicatie met als belangrijke taak structureel 3 relevante publicaties per week op de LinkedIn te realiseren.
  • Jij weet als sparringpartner van onder andere de Managing Directors, de Business Unit Managers en de Sales collega’s de wensen vanuit de business om te zetten naar een marketing- en communicatiestrategie en geeft hier uitvoering aan met slimme marketingcampagnes.
  • Je beheert het marketing budget voor de toegewezen onderdelen (Business Unit, communicatie, events etc.).
  • Je professionaliseert de CED Studio voor webinars en digitale bijeenkomsten.
  • Je evalueert en optimaliseert het gebruik van de marketing tools.

Wat heeft CED jou te bieden?

We zijn trots op onze mensen, die zich elke dag weer inzetten voor ons merk, onze opdrachtgevers en klanten.
Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, fietsplan, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om het geld ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen. Afhankelijk van jouw ervaring zal het totale bruto jaarsalaris liggen tussen de € 50.000 en € 75.000.

Verder hebben we thuiswerkbeleid wat bijdraagt aan een goede privé-werkbalans en een mobiliteitscentrum om de interne doorstroom te stimuleren.

Wat verwachten we van jou?

De ideale Marketing & Communication Business partner is energiek en zit vol met ideeën om CED als organisatie en merk commercieel uit te bouwen. Je bent commercieel, werkt resultaatgericht en kan goed met deadlines omgaan. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Je hebt een HBO of WO afgeronde opleiding, idealiter in de richting van marketing of commerciële economie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een B2B marketingfunctie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met digitale marketing, projectmanagement en het gebruik van marketing automation tools.
  • Je bent in staat om op basis van kennis van de markt en het vakgebied een visie te vormen en hier uitvoering aan te geven.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ced.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.