Accountmanager Property Volume/Brand & Varia

Solliciteer direct

Over de afdeling

Ben je werkzaam als schade expert en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen op commercieel gebied?

Kom bij ons werken als Accountmanager voor het domein Property Volume/ Brand & Varia. Hier kan jij je creativiteit, je commerciële drive en jouw ondernemerschap laten zien!

Het Accountteam Advice is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten, doen van commerciële voorstellen, passend bij de klantvraag en proposities van CED, in nauwe samenwerking met de business van Property Volume (Brand & Varia en reisbagage).

Inhoud van de functie

Als Accountmanager Property / Brand & Varia zorg je voor nieuwe deals en omzetgroei. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van onze activiteiten binnen ons domein Property. Je bent het gezicht van CED bij de grote verzekeraars, intermediairs, corporaties, en overheden. Je weet precies wat er speelt en welke trends en innovaties er aan komen op het gebied van Property. En je bent altijd in beeld als de commerciële kansen zich voor doen. Met jouw creativiteit, sterke commerciële drive en ondernemerschap kom je met vernieuwende ideeën om nieuwe diensten te ontwikkelen en zo de klant van de ideale oplossing te voorzien. Als Accountmanager heb je het vermogen om snel te kunnen schakelen op verschillende niveaus en tussen verschillende gesprekspartners.

Dit zijn onder meer jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent commercieel verantwoordelijk voor new business en het uitbreiden van bestaande business. Het nemen van omzet stimulerende acties, passend binnen het commercieel beleid van ons domein Property;
  • Je ontwikkelt een sterk uitgebalanceerd en domeingericht salesplan en je bent de leider in het behalen van de gestelde doelen;
  • Je schrijft winnende aanbiedingen en je voert contractonderhandelingen samen met de delivery units van CED. Vervolgens sluit je de deal en zorg je voor een goede hand-over naar de delivery units;
  • Je zorgt voor een goede follow-up bij jouw relaties, waarbij je toetst op de klanttevredenheid, de voortgang en de kwaliteit van de deliverables;
  • Je levert geconsolideerde managementrapportages voor jouw domein en je borgt de processen intern;
  • Je draagt bij aan het versterken van de merkpositie van CED. Je levert support aan marketingactiviteiten (inclusief social selling), geeft presentaties op events en pakt de mogelijkheid om ook zelf een inspirerende blog te schrijven.

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij CED werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Over je salaris gaan we graag in gesprek, het klinkt cliché, maar wat breng jij mee? Daarnaast krijg je uiteraard vakantiegeld, maar ook een bonus, een lease auto, laptop, telefoonvergoeding en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om het geld maandelijks als extra salaris uit te laten betalen.

Verder hebben we een thuiswerkbeleid opgesteld wat bijdraagt aan een goede balans tussen werk en privé en een mobiliteitscentrum ingericht om de interne doorstroom te stimuleren.

Wat verwachten we van jou?

Als Accountmanager heb je een sterke persoonlijkheid en daag je gedreven en met plezier onze klanten uit tot vernieuwende stappen binnen hun schademanagement. Tegelijkertijd kun je je oor goed te luister leggen om de behoeften en doelstellingen van onze klanten scherp te kwalificeren. Met jouw positieve instelling en energieke karakter weet je hoe je jouw stakeholders moet managen en die zet je in om tot ‘client succes’ te komen: dé drijfveer van CED.

Passie voor innovatie en nieuwe technologie is onontbeerlijk. Overal binnen CED is digitalisering en innovatie namelijk wel het toverwoord.

Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het domein Property, die je graag op commerciële en creatieve wijze toepast om jouw klanten én CED nog succesvoller te maken. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Je hebt werkervaring met Property/Brand & Varia expertise opdrachten;
  • Je hebt een grote affiniteit met sales en de drive om het vak te leren;
  • Je kunt je vinden in onze kerncompetenties: klantgerichtheid, verantwoordelijkheid nemen, resultaatgerichtheid en samenwerken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ced.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.