Over ons vakgebied

Bekijk hier alle vacatures

CED ontwikkelt continu technologie-gedreven, onderscheidende proposities. Strategie, Sales en Marketing en Communication maken zich samen sterk om het verhaal van CED te ontwikkelen en naar buiten te brengen. Creatief, innovatief en flexibel.

De behoeften van consumenten veranderen en de wereld digitaliseert in rap tempo. CED ontwikkelt continu technologie-gedreven, onderscheidende proposities die hier naadloos op aansluiten.Onze afdeling Strategy signaleert trends en bedenkt en ontwikkelt nieuwe business cases. Dit team vormt de strategische spin in het web en de strategen en business developers zijn de innovators binnen ons bedrijf. Onze accountmanagers brengen de sterke proposities van CED naar spelers in diverse branches. Het zijn gedreven netwerkers die op een creatieve manier het verschil maken. Succes is hun drijfveer en hun missie is het om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Het verhaal van CED over het voetlicht brengen gebeurt ook door Marketing en Communication: online, via landelijke media, eigen publicaties, onze medewerkers en verschillende events. Dat vraagt om een vooruitziende blik, flexibiliteit en een flinke dosis creativiteit.

Deze vacatures staan nu open

Geen passende vacature gevonden?

Bij CED waarderen we initiatief en ambitie. Heb je geen passende vacature gezien maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan het waarmaken van onze visie? Laat het ons weten via een open sollicitatie.

Solliciteren bij CED