Verpleegkundige Alarmcentrale

Solliciteer direct
medisch-noodhulpverlening-ced-sos-international-24/7

Over de afdeling

Het medisch team is een dynamisch geheel van professionele artsen en verpleegkundigen die vanuit hun expertise de dossiers van onze klanten wereldwijd bekijken en beoordelen, zodat deze op een goede en medisch verantwoorde wijze geholpen worden en veilig terug naar Nederland vervoerd kunnen worden. De afdeling is hecht en warm qua ondersteuning en zorg voor de klanten en elkaar, waarbij de dynamiek en het globale aspect de uitdaging en de verbindende factor is.

Inhoud van de functie

Heb je voorheen gewerkt als verpleegkundige maar ben je nu op zoek naar een meer adviserende functie bij een van Nederlands toonaangevende organisatie? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Als Verpleegkundige Alarmcentrale ondersteun je de medische hulpverlening op medisch en verpleegkundig gebied, geeft medisch advies aan hulpvragers in het buitenland en organiseert repatriëring en heropnames in Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen. Tot de specifieke taken van de functie behoren het:

 • In behandeling nemen van medische hulpvragen van klanten in het buitenland;
 • Adviseren van de personenhulpverlening over geschikte zorg voor hulpvragers in het buitenland;
 • Adviseren van interne/externe artsen en uitvoerders op medisch/verpleegkundig gebied binnen de eigen medische bevoegdheid;
 • Vertalen van medische gegevens naar de hulpdossiers;
 • Inhoudelijk beoordelen van medische facturen op basis van behandeling, kosten en spoedeisendheid;
 • Adequaat organiseren en begeleiden van repatriëring van patiënten uit het buitenland;
 • Adequaat organiseren van het vervolg van de medische hulpverlening in Nederland, zoals organisatie van heropnames in Nederlandse zorginstellingen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO-Verpleegkundige opleiding;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt meerdere jaren klinische ervaring, bijvoorbeeld op SEH, afdeling chirurgie, cardiologie of huisartsenpost;
 • Je hebt kennis van en ervaring met DBC/DOT;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beheerst minimaal nog een andere buitenlandse taal zoals Duits, Spaans, Frans, Italiaans of Portugees;
 • Ervaring in het buitenland is een pré;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een teamspeler (dit is een must) en bovenal een energiek persoon!

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij SOS International werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen op onze beurt ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond noodhulpverlening. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee jij zelf beslist wanneer en waaraan je het budget wilt besteden. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, extra pensioen opbouw, een fiets of een opleiding. Bovendien is er de mogelijkheid om dit budget op ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen. Verder kennen we binnen SOS International een thuiswerkbeleid waardoor je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken en hebben we een mobiliteitscentrum ingericht waarmee we de interne doorstroom te stimuleren. Kortom, een zeer compleet en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket!

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.sosinternational.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.