Alarmcentrale Arts (vaste dienst of ZZP)

Solliciteer direct
medisch-noodhulpverlening-ced-sos-international-24/7

Over de afdeling

Als arts kom je te werken in het medisch team bestaand uit artsen en verpleegkundigen. Medische professionals met verschillende specialismen. Dit hechte team geeft medische ondersteuning ten behoeve van de hulpverlening aan gestrande reizigers in het buitenland. Je spreekt elkaar dagelijks tijdens overleg over medische cases.

 

Inhoud van de functie

Voor ons team van medische specialisten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Als Alarmcentrale Arts sta je niet meer dagelijks aan het bed van de patiënt en laat je de hectiek van een ziekenhuis achter je. In deze functie geef je medische ondersteuning ten behoeve van de hulpverlening aan gestrande reizigers in het buitenland. Het medisch team bepaalt de wijze van hulpverlening, rekening houdend met de belangen van de hulpvrager en opdrachtgever. Je beoordeelt in overleg met de behandelend artsen in het buitenland over de ernst van de situatie en beoordeelt of er bijvoorbeeld gerepatrieerd moet worden.

Taken

 • Beoordelen van hulpverleningsdossiers op medisch gebied;
 • Bepalen van hulpverleningstrajecten in overleg met de behandelend artsen in het buitenland;
 • Voeren van telefonisch overleg met behandelend artsen in het buitenland;
 • Actief volgen van de ontwikkelingen in het vakgebied, het gaat hierbij om ontwikkeling in de
  geneeskunde en in medische repatriëringen;
 • Onderhouden van nationale en internationale netwerkcontacten op medisch gebied en op het
  gebied van medische repatriëringen;
 • Verzorgen van intern medisch onderwijs aan hulpverleners.

 

Wat verwachten we van jou?

De arts die wij zoeken is communicatief sterk, daadkrachtig en besluitvaardig. Je bent een echte teamplayer en stressbestendig. Verder vinden we het volgende belangrijk:

 • Je bent basisarts, ingeschreven in het BIG-register;
 • Je beschikt over enkele jaren klinische ervaring en vakkennis op academisch niveau;
 • Talenkennis: je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.  Daarnaast is een 2e vreemde taal, zoals Duits, Spaans, Frans, Italiaans of Portugees een grote pre;
 • Je hebt affiniteit met de buitenlandse medische wereld;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in de gelegenheid om telefonische bereikbaarheidsdiensten te draaien. Hierbij werk je deels op locatie in Capelle aan den IJssel en deels vanuit huis;
 • Je computervaardigheden zijn up-to-date.

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij SOS International werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij SOS International werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond noodhulpverlening. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, fietsplan, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om dit budget ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen.

Verder hebben we een thuiswerkbeleid opgesteld wat bijdraagt aan een goede werk privé balans en een mobiliteitscentrum ingericht om de interne doorstroom te stimuleren.

Voor deze functie is het ook mogelijk om op basis van ZZP te werken. Als ZZP-er krijg je een marktconform uurtarief. Het aantal uur wordt in onderling overleg afgesproken.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.sosinternational.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.