Over ons vakgebied

Bekijk hier alle vacatures

Hulp nodig na een medisch ongeval? Of heb je pech of schade onderweg? Onze specialistische teams staan klaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Geen opgave is daarbij te groot of te complex.

Noodhulpverlening
Noodhulpverlening organiseren we vanuit onze alarmcentrale SOS International, de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. Onze specialistische teams zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Denk aan ziekte of letsel in het buitenland, pech of schade onderweg en schade aan een woning. Geen opgave is daarbij te groot of te complex. SOS International biedt een wereld aan hulp. Altijd en overal.

(Letsel)schadebehandeling
Goede schadebehandeling vraagt om een gestroomlijnd proces van melding tot aan herstel. Voor materiƫle schades heeft CED met CED Connect het meest geavanceerde schadeherstelsysteem van Nederland waarmee we verzekerden direct laten weten wat hij mag verwachten en wanneer er eventueel een expert of hersteller langskomt. We werken digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. Bij letselschade is er sprake van een keerpunt in het leven van de verzekerde. Met de juiste kennis en (vak)deskundigheid maken we in deze situatie het verschil. CED werkt nauw samen met haar klanten om snel te kunnen handelen en samen de juiste beslissingen te nemen. Professionaliteit en betrokkenheid zijn hierbij de kernwoorden. Dat wordt bevestigd in de positieve reacties van onze klanten.

Geen passende vacature gevonden?

Bij CED waarderen we initiatief en ambitie. Heb je geen passende vacature gezien maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan het waarmaken van onze visie? Laat het ons weten via een open sollicitatie.

Solliciteren bij CED