Administratief medewerker Waarderingen

Solliciteer direct

Over de afdeling

Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en risico’s. Wat is de herbouwwaarde van een woning of bedrijfsgebouw? Wat zijn de risico’s op brand, inbraak of waterschade? Welke preventieve maatregelen minimaliseren deze risico’s? Met het grootste landelijke netwerk van taxateurs en inspecteurs garandeert CED een objectieve en betrouwbare waardering van bezit.

Inhoud van de functie

Voor het uitvoeren van Waardebepalingen op Afstand (WOA), zoeken wij momenteel een Administratief Medewerker Waarderingen. Iemand die bij CED het vak waarderen op afstand in de praktijk gaat brengen en zichzelf hierin verder wil ontwikkelen. Je gaat de (herbouw)waarde van objecten (Gebouwen en Inventaris) op afstand vaststellen met moderne tools.

Vanaf kantoor en je werkplek thuis, voer je screenings uit op de opdrachten die bij CED Taxaties & Inspecties (T&I) binnenkomen. Je bepaalt in nauwe samenwerking met je ervaren collega’s welk type uitvoering er bij een bepaalde opdracht past. Dit doe je aan de hand van de kenmerken die onze klant aan de opdracht meegeeft en op basis van de criteria die CED je hiervoor aanreikt. Je werkt een script met vragen af, waarbij je de antwoorden in een rekenmodel invoert. Vervolgens komt er een waardebepaling uit die je meeneemt in het opmaken van je rapportage. Om de rapportages definitief af te ronden dient men deze volledig met objectomschrijving en alle andere gegevens in te vullen.
Met jou als junior collega stellen we een persoonlijk groeiplan op en krijg je een interne opleiding om alle ins en outs te leren. Daarin bepalen we samen met je mentor hoe je toewerkt naar het zelfstandig uitvoeren van de functie.

Jouw werkzaamheden:

 • Op afstand (en kantoor) het uitvoeren van (bouwkundige) waardebepalingen. Taxaties kunnen bestaan uit het vaststellen van herbouwwaarde, inventaris, goederen, huurdersbelang en/of bedrijfsschades;
 • Beantwoorden van inhoudelijke (technische) vragen over uitgevoerde opdrachten. Zowel van klanten als collega’s.
 • Het telefonisch contact opnemen met verzekerde en een korte toelichting geven over het product is een belangrijk onderdeel van het werk;
 • Verwerken en vastleggen van taxaties in diverse systemen (SWIT);
 • Via Cyclomedia eenvoudige metingen verrichten;
 • Het doornemen van een vragenlijst/script en deze verwerken in het rekentool;
 • Uitkomst verwerken in rapportages.

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij CED werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, fietsplan, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om het geld ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen.

Verder hebben we een thuiswerkbeleid opgesteld wat bijdraagt aan een goede balans tussen werk en privé en een mobiliteitscentrum ingericht om de interne doorstroom te stimuleren.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Studenten die enkele dagen per week beschikbaar zijn, behoort ook tot de mogelijkheid. Affiniteit met techniek is mooi meegenomen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt analytisch inzicht en bent goed in het werken met cijfers;
 • Je bent dienstverlenend, klantvriendelijk en communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent commercieel, accuraat, en vindt het leuk of hebt interesse om waardebepalingen uit te voeren.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ced.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.