Over ons vakgebied

Bekijk alle vacatures

CED beschikt over het grootste netwerk van zorgvuldig geselecteerde professionele bergingsbedrijven, herstellers, zzp’ers, onderhoudsbedrijven en aanbieders van vervangend vervoer. Vanuit een goed georganiseerde binnendienst en een sterk digitaal platform, regisseren we het herstel en bieden we vakkundig, snel en flexibel de juiste oplossing bij schade.

Herstel en behoud van waarde staat bij ons voorop. Hiertoe beschikt CED over het grootste netwerk van professionele bergingsbedrijven, herstellers, zzp’ers, onderhoudsbedrijven en aanbieders van vervangend vervoer. Deze zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en de geleverde kwaliteit wordt structureel gecontroleerd. Vanuit een goed georganiseerde binnendienst en een sterk digitaal platform, regisseren we het herstel en bieden we vakkundig, snel en flexibel de juiste oplossing. Op deze manier levert herstel in natura veel gemak voor degene die kampt met een schade. Daarnaast is herstel in natura een aantrekkelijke vorm van kostenbeheersing voor verzekeraars: door zelf de herstellers te kiezen, houden zij de schadelast in eigen hand.

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures.
Bekijk het vacatureoverzicht voor meer vacatures of
neem contact op met onze recruiter via talent@ced.nl

Geen passende vacature gevonden?

Bij CED waarderen we initiatief en ambitie. Heb je geen passende vacature gezien maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan het waarmaken van onze visie? Laat het ons weten via een open sollicitatie.

Solliciteren bij CED