Traineeship Schade Expert Mobility

Solliciteer direct

Over de afdeling

Ben je toe aan de 2e stap in je carrière? Heb je al wat meters gemaakt, maar nog geen kilometers? Dan is het traineeship iets voor jou! Begin 2022 hebben wij plek voor vier

Trainees Schade Expert Mobility

Onze Schade Experts staan klaar voor alle betrokken partijen bij een schademelding. Denk hierbij aan de slachtoffers, de politie/brandweer, de verzekeringsmaatschappij en overige betrokken partijen. Als Expert ben je veel onderweg en kom je in onvoorstelbaar diverse situaties en op de meest unieke locaties.

 

Wat doet een Schade Expert nou eigenlijk?
Als het voor een verzekeraar lastig is om vast te stellen wat de omvang en de oorzaak van een schade is wordt een Schade Expert ingeschakeld. Hij/zij onderzoekt de situatie, bepaalt welke maatregelen er moeten worden genomen om verdere schade te voorkomen en controleert of er conform de polisvoorwaarden is gehandeld. Op basis van de bevindingen bespreekt de Schade Expert de mogelijkheden tot vergoeding en begeleidt het hele schadetraject.
Als Expert bepaal jij dus hoe de “reis van de klant” vorm krijgt en ben je de verpersoonlijking van support en ondersteuning rondom het schadeproces.

Inhoud van de functie

Hoe ziet ons traineeship er uit?
Als trainee ga je meelopen met ervaren Mobility Experts, kijk je mee met de binnendienst, heb je een eigen mentor en een opleidingsprogramma samen met andere trainees. Gedurende maximaal 18 maanden leer je de verschillende facetten van het vak en de betrokken mensen in het bedrijf (zowel binnen als buiten) kennen.
Het traineeship laat je uitgebreid kennismaken met onze organisatie, maar ook met je eigen capaciteiten en kwaliteiten. Verschillende events gedurende je traineeship zorgen voor verbinding met andere trainees en natuurlijk ook voor een stuk gezelligheid en plezier!

Wat heeft CED jou te bieden?

• Een carrière met zingeving
Door mensen te helpen hun normale leven zo goed mogelijk op te pakken na een heftig incident, stellen wij zorgzaamheid centraal en geven we zin aan ons werk.
• Zekerheid
Onze dienstverlening is solide en van alle tijden. Niet voor niets bestaan we al 50 jaar! Inhoudelijk verandert het vak maar gebeurtenissen die een Expert vragen, zullen altijd blijven.
• Groei
Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijke groei. Het vak van Expert kent veel aspecten die je niet allemaal tegelijk kunt leren. Specialisaties zijn zeker mogelijk maar ook binnen de CED-organisatie stimuleren we interne doorgroei. Na het eerste jaar start je daarom ook met de NIVRE opleiding voor onafhankelijk Schade Expert.
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van je werkervaring start je tussen de € 2.200,-- en € 2.500,-- bruto per maand. Daarnaast genoeg vrije dagen en een keuzemogelijkheid in arbeidsvoorwaarden die bij jouw levensfase passen. En natuurlijk een prima leaseauto. Als je het traineetraject succesvol doorloopt krijg je van ons een vast contract.

Maar bovenal krijg je bij ons avontuur!

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in de automotive branche;
  • Je hebt affiniteit/kennis van autotechniek;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (je krijgt een lease auto tot je beschikking!).

Jouw profiel

  1. Je hebt oog voor detail, misschien zelfs een "pietje precies”, maar kan ook het grote geheel overzien.
  2. Je staat open voor verandering in werkstijl en –aanpak. Oppert actief verbeteringen voor jezelf, de klant en de organisatie.
  3. Schadehulpverlening vraagt stressbestendigheid. Je kan snel handelen en alles laten liggen om naar een noodsituatie te gaan. Ook buiten de normale werktijden.
  4. Je bent meelevend met de gedupeerden.
  5. Jij bent geen kantoor type. Je houdt van buiten en onderweg zijn, veel verschillende mensen ontmoeten, afgewisseld met thuis je administratie op orde brengen.
  6. Je bent in staat je eigen workload te managen. (Regel) Vrijheid dus, sommige zaken moeten overdag, anderen 's avonds.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Suzanne Danen, Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.