Schade Manager Thuis (Noord-Oost Nederland)

Solliciteer direct

Over de afdeling

Property en Repair zijn 2 business units binnen CED Advice Volume die in het verlengde van elkaar werken met een eigen verantwoordelijkheid. De business unit Property helpt mensen bij alle mogelijke schades rond inboedel, opstal en aansprakelijkheid. Zo’n 40 experts gaan dagelijks op pad voor snelle en adequate afhandeling van schades. De business unit Repair wordt ingeschakeld bij het herstellen van de schades waarmee CED een geïntegreerd en uniek aanbod heeft van preventie tot aan herstel.

Inhoud van de functie

 • Goed uitvoeren van een degelijk schadeonderzoek;
 • Ter plekke regie pakken en zelfstandig afhandelen, schakelen tussen verschillende belanghebbenden, hierbij rekening houdend met de verschillende belangen;
 • Begeleiden en informatieverstrekking aan alle belanghebbenden. Vervolgens het vastleggen in een volledige en duidelijke rapportage (in- en extern);
 • Kunnen beoordelen van polis dekkingen en het verkrijgen van mandaat voor het regelen van betalingen en herstel;
 • Draaien van 24/7 oproep diensten.

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij CED werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, fietsplan, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om het geld ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen.

Verder hebben we in 2020 een thuiswerkbeleid opgesteld en een mobiliteitscentrum ingericht om de interne doorstroom te stimuleren.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding met een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt tenminste 4 jaar relevante werkervaring in de functie van Schade Expert en/of Schadebehandelaar binnen de Schade Expertise- en/of verzekeringsbranche;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlandse taal en ervaring in het werken met MS Office pakketten.
 • Je hebt affiniteit met de bouwbranche en een basiskennis van verzekeringsprocessen, bij voorkeur in het bezit van WFT;
 • Je voelt je thuis binnen onze kerncompetenties; Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Verantwoordelijkheid nemen en Samenwerken;
 • Je beschikt over invloed en overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, goede mondelinge en schriftelijke communicatie, integriteit en ethiek, empathisch vermogen en persoonlijke sensitiviteit.

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ced.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Recruitment via recruitment@ced.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.