Schade Expert Property

Solliciteer direct

Over de afdeling

De afdeling CED Property helpt mensen bij alle mogelijke schades rond inboedel, opstal en aansprakelijkheid. Met zo'n 40 experts in dienst bieden wij klanten een landelijke dekking als het gaat om het snel en adequaat afhandelen van schades. Voor de regio West Brabant, Noord-Holland en Apeldoorn zijn wij momenteel op zoek naar Schade Experts.

Inhoud van de functie

Als Schade Expert bij CED Property, voer je zelfstandig en in teamverband expertises uit. Dit is de afdeling binnen CED waar experts ingezet worden bij processchaden binnen opstal, inboedel & varia schades (bijvoorbeeld waterschade, stormschade, inbraakschade, brandschade). Je werkt aan opdrachten waar je snel en adequaat handelt om zo opdrachtgevers, gedupeerden en overige betrokkenen vlekkeloos en to the point te informeren. Je bent ondernemend en je herkent je in de woorden professionaliteit, zelfstandigheid en punctualiteit.

Wat heeft CED jou te bieden?

Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij CED werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei.

Je krijgt bij ons een marktconform salaris, vakantiegeld en een individueel keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget waar jij zelf beslist waaraan en wanneer het budget wordt besteed. Denk hierbij aan een 13e maand, extra verlofdagen, pensioen, fietsplan, scholing. Bovendien is er de mogelijkheid om het geld ieder gewenst moment als extra salaris uit te laten betalen.

Verder hebben we in 2020 een thuiswerkbeleid opgesteld en een mobiliteitscentrum ingericht om de interne doorstroom te stimuleren.

Wat verwachten we van jou?

De Schade Expert die wij zoeken is ondernemend. Je bent communicatiefvaardig en naast dat je klant- en service gericht bent, beschik je over een empathisch vermogen. Dit heb je nodig om je goed in te kunnen inleven bij alle betrokken partijen.

Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Relevante opleiding en bij voorkeur ervaring als schade expert;
  • HBO werk- en denk niveau;
  • Certificering als NIVRE Expert of bereid dit te behalen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereid tot inzet buiten kantooruren, bijwonen van netwerkbijeenkomsten;
  • Je beschikt over sterke communicatieve skills in combinatie met goede commerciĆ«le vaardigheden.
  • Bovenal ben je een energiek persoon!

Past onze visie en ambitie bij jou?

Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Baris Karabulut, Corporate Recruiter, via recruitment@ced.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.