Rob Pamboer

'Binnen CED gaan we uit van werken op basis van competenties en vaardigheden. We richten ons op waardecreatie en innovatie!'

Rob Pamboer is sinds een jaar werkzaam bij CED als Operational Director binnen de businesslines Vitality en Forensic. Hiervoor was hij bijna 25 jaar in dienst bij Achmea waarvan de laatste 5 jaar als senior manager expertisediensten en letsel.

“Als je verantwoordelijk bent voor twee heel verschillende, specialistische afdelingen, dan zit de afwisseling er goed in. Inhoudelijk omdat elke divisie zijn eigen doelstellingen en uitdagingen heeft, maar ook qua werklocatie: ik werk een dag vanuit huis en de andere dagen ben ik ofwel op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel of bij leveranciers en klanten.”

“Het leuke aan werken bij CED is dat er veel dynamiek is. Het bedrijf is in beweging, er is innovatie mogelijk en daar kun je als medewerker ook in meedenken! Zo heb ik binnen Vitality onlangs een nieuw proces geïntroduceerd voor letsel en medisch advies. Daarnaast onderzoek ik op dit moment de mogelijkheden om de schadelastontwikkelingen binnen mijn vakgebieden te voorspellen. Als je als medewerker de verantwoordelijkheid en het initiatief neemt, is er bij CED heel veel mogelijk.”

“Ik ben er heel trots op dat de medewerkers van Vitality en Forensic, ook bij een lagere bezetting, alle klanten en verzekerden op een deskundige en professionele wijze blijven bedienen. Dit vergt creativiteit, enthousiasme en hard werken van alle teams. Sowieso komt het steeds vaker aan op competenties en vaardigheden. Binnen Vitality valt te denken aan competenties als empathisch, autonoom, oplossingsgericht, goed kunnen luisteren en knopen doorhakken. Binnen Forensic moet je eerder onderzoekend en analytisch zijn en kunnen doorvragen, confronteren en wederom goed kunnen luisteren. Initiatief en ideeën in combinatie met de juiste kennis en competenties: dat zorgt voor de waardecreatie waar we ons binnen CED op richten.”