Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg was één van hen. Zij werkte als interim schadebehandelaar Verkeer bij Mercedes-Benz Insurance. “Werken via CED interim professionals is het waarmaken van een ambitie.”

Netwerk
“Als interim schadebehandelaar kom je in stressvolle situaties terecht. Een klant schakelt immers niet voor niets een interim professional in. Je bent daardoor altijd erg welkom! Het geeft voldoening als je met jouw komst de druk op zo’n afdeling kunt verlichten. Ook de afwisseling van het werk is leuk: je komt telkens weer in een andere omgeving, waar je nieuwe dingen leert en nieuwe collega’s ontmoet. Hierdoor groeit je netwerk aanzienlijk harder dan wanneer je bij één werkgever zit.”

Kennis
“Ik zat bijna een jaar bij Mercedes-Benz. Alhoewel ik mijn collega’s van CED niet dagelijks zag, voelde ik me wel met hen verbonden. We zagen elkaar tijdens kennissessies en ik heb nog steeds contact met mijn voormalige collega’s van de interne afdeling waar ik eerder gedetacheerd was voor Univé. Ik ken hierdoor veel mensen die allemaal hun eigen kennis en expertise hebben. Het is heel handig om daar bij de uitvoering van je werk gebruik van te kunnen maken.”

Ambitie
“Mijn droom is het om letselschadebehandelaar te worden. Dat vind ik een prachtig vak. Ik heb ervoor gekozen om dit te bereiken via ‘training on the job’. Bij CED kreeg ik alle kansen om deze ambitie waar te maken. Dat begon al met het traineeship dat ik kon doen. Na het behalen van de noodzakelijke Wft’s en de leergang schadebehandeling, ben ik nu net gestart met de opleiding ‘personenschade algemeen’. Raymond Vink, mijn manager destijds bij CED interim professionals support me bij mijn ambitie. Hij denkt mee, geeft me de ruimte en zoekt naar de best passende opdrachten die mij helpen om mijn doel te bereiken.”