Onze visie
CED heeft een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 2500 medewerkers in 12 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar. Elke dag weer. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod, van preventie tot aan herstel.

Alles in huis
CED helpt mensen en bedrijven bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. Met taxaties en inspecties geven we betrouwbaar en objectief advies over waarde, bij waardeverlies handelen we direct met onze noodhulpverlening, we scheppen snel duidelijkheid met ons Claims Management, we hebben op elk terrein de expertise in huis om de oorzaak, omvang en toedracht van schades vast te stellen en we herstellen waarde met onze herstel- en onderhoudsdiensten.

YouTube

Voor wie?
Dit doen we onder andere voor bedrijven in de verzekeringssector, vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden. Vanuit ons eigen sterke CED merk, maar ook als white label voor bedrijven die daarmee hun Net Promotor Score een boost willen geven.

Innovatiekracht
We ontwikkelen continu tools waarmee we onze waardeketen – en daarmee de dienstverlening van onze klanten – versterken. Denk hierbij aan CED Connect, het meest geavanceerde en meest gebruikte digitale schadeplatform van Nederland. Met onze drang naar vernieuwing en met de inzet van internet of things, domotica en robotica is het onze ambitie om schade zoveel mogelijk te voorkomen en zo de waarde van bezit, mobiliteit en vitaliteit te behouden en vergroten.

Nieuwsgierig naar meer?
Uitgebreide beschrijvingen van onze diensten, cases, het laatste nieuws: alles over CED Group vind je op onze corporate website.

Naar CED Group